Out into the World

3 dagar med Stray

Kategori: Nya Zeeland

Hej på er allihopa!
.
Jag har nu rest med Stray i 3 dagar. Vi har varit i Hahei Beach, Raglan och nu är vi i en maoriby. Människorna på bussen är jättetrevliga och vi har roligt. Det jobbiga är att vi sitter på bussen rätt mycket under dagarna och det är rätt varmt. Men annars är allt jättebra! Börjar bli van vid att sova på ett nytt ställe varje natt, vilket är rätt jobbigt men det funkar.
.
I Hahei Beach besökte vi Hot Water Beach, en strand där det finns varmt vatten. Det var så varmt att man nästan brände sig! Riktigt fint också. Igår gjorde vi inte mycket för det regnade hela dagen, vi skulle gå på en walk men det gick inte. Men det var rätt trevligt att bara sitta och prata. Idag åkte vi till Waitomo Caves, de är riktigt häftiga och i en av grottorna vi besökte fanns det glowworms, de såg ut som natthimlen. Sedan åkte vi till maoribyn, här har vi äteit en traditionell maorimåltid och lärt oss olika ceremonier. Allt var riktigt trevligt. Det som inte är lika trevligt nu är att det är fruktansvärt mycket insekter som flyger omkring i lokalen där vi ska sova och det är kokande hett. Blir nog inte mycket sömn inatt.
.
Imorgon åker vi till rotorua under dagen så jag ska spendera lite tid med mina släktingar, sedan åker vi vidare till Taupo där vi stannar över natten.
.
Tyvärr är nätet väldigt långsamt så det är svårt att ladda upp bilder. Ska försöka imorgon då vi är i en större stad men ha inte alltför stora förhoppningar.
.
Hoppas att ni alla har det bra
.
//Olivia

Kommentarer


Kommentera inlägget här: