Out into the World

LovingGhana

Kategori: Ghana

Hej igen!
 
Blir ett till kort inlagg innan Tamale. Det har ar var sista dag i Accra och vi ser fram emot att aka vidare men samtidigt har vi haft sa otroligt roligt har att vi vill stanna.
 
De senaste tva dagarna har varit helt otroligt bra. Igar (onsdag) spelade vi truoomer med var larare Steven som ar helt fantastisk. Sedan larde han oss en dans, vi ar kanske inte de vackraste dansarna i varlden men vi ar i alla fall valdigt glada dansare. Efter dans och trummlektionen hade vi lektion i twi med Peppi. Sedan blev det en utflykt med Salomon till ett barnhem har i Accra. Det var helt underbart att traffa grundarna och alla barnen. Jag och Beata kan knappt vanta tills vi far komma till vart barnhem nu. 
 
Idag hade vi uppvisning av allt vi har lart oss. Vi spelade 10 rytmer pa trumorna och dansade var dans. Vi sjong en sang pa twi och presenterade oss lite kort pa twi. Efter det belv det en utflykt med Salomon igen. Den har gangen skulle vi besoka ett fiskesammhalle i Accra. Det var valdigt intressant att se hur livet fungerade dar. 
 
Ikvall ar var sista kvall har och imorgon aker vi vid kl 5 pa morgonen.
 
De senaste dagarna har varit otroligt bra och roliga. Aker man till Ghana med SYTO borde man absolut ga deras danskurs kurs. Vi alskar alla Ghana och manniskorna har. 
 
Jag hoppas att ni alla ocksa har det bra.
 
Kram!
 
 

Kommentarer

  • Lena säger:

    Hej gumman,

    Roligt att läsa om hur bra du trivs! Och roligt att läsa om allt du får göra - jag skulle gärna sett på då du spelade trummor och dansade aftrikanskt! Du får visa oss då du kommer hem :))
    Här hemma har snön smält bort nu, skönt. Det hade känts tungt om den legat kvar.... I morgon kommer Camilla och Micke hit på middag. De har sista kvällen med Felicia ikväll - i morgon på dan är det hennes tur att åka mot Afrika :))
    Ha det nu så bra på er resa till och er vistelse i Tamale. Hoppas att alla presenter till familjen och barnhemmet blir passande. Hoppas oxå att alla de små barnen mår bra.
    Kramar från oss här hemma <3
    //Mamma

    2012-10-19 | 19:16:02

Kommentera inlägget här: